Powered By Blogger

fredag 18 december 2015

Piispan joulutervehdys

Julhälsning.
Inkerin kirkko (Piispa Aarre Kuukauppi) Церковь Ингрии.

"Rakkaat Inkerin kirkon ystävät!


Tervehdin teitä apostoli Johanneksen sanalla: ”Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että Hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän” (1 Joh. 4:9)."





Piispan joulutervehdys

"Rakkaat Inkerin kirkon ystävät!

Tervehdin teitä apostoli Johanneksen sanalla: ”Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että Hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän” (1 Joh. 4:9).

Jumalan Pojassa, Kristuksessa, meillä on elämä ja autuus. Hänen armonsa varassa ja Jumalan Sanan turvissa työ on saanut jatkua Inkerin kirkossa. Vapahtajassa meille on jo lahjoitettu kaikki uskomme aarteet. Nämä lahjat saamme viedä kaikkeen maailmaan, jotta Vanhurskauden aurinko saisi loistaa tämän maailman pimeyden keskellä valaisten tietämme aina Taivaan kotiin saakka.

Paimenet löysivät Jeesuksen, iloiten ja kiittäen he palasivat seimen ääreltä. Sama löytäjän ilo ja kiitollisuus täyttäköön myös meidät tänä joulun aikana.

Inkerin evankelis-luterilaisen kirkon puolesta haluan lausua sydämelliset kiitokset kaikesta siitä avusta ja tuesta, jota olemme tänä vuonna saaneet vastaanottaa. Samalla toivotan teille Armorikasta Vapahtajamme Syntymäjuhlaa ja Siunattua Uutta Vuotta 2016!"

Pietarissa Adventin aikana 2015

Aarre Kuukauppi
piispa

”Maa on täynnä Herran tuntemusta niin kuin meri on vettä tulvillaan” (Jes. 11:9).


Inkerin kirkko:
http://www.inkerinkirkko.fi/2015/12/piispan-joulutervehdys-2/








Foton: Kerstin Lindén (biskop Aarre Kuukauppi med hustru i Karleby stadsförsamlings kyrka 13.9.2013)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar