Powered By Blogger

fredag 25 april 2014

Tanken med OS har kränkts - Torterades och våldtogs med järnspett av ryska polisen - uppdatering

Shame on those supporting these games! Politician - how do you feel about this? And what about Ice hockey championship 2014 in Minsk/Belarus dictatorship? What about KGB-imprisoned presidential candidate Mikalai Statkevich and the others? Ni visste och ändå åkte ni till Sotji!? Hur blir det med Belarus i maj 2014? Tänker ni fortsätta att tiga? Dimitri Dashkevich gnager på ert samvete.


Uppdatering: Tidigare (1.2.2014) skrev jag ett inlägg om OS i Sotji. Det handlade om elektrikern Mardiros Demirtjan som blev svårt misshandlad och brutalt våldtagen av polis med ett järnspett, när han klagade över utebliven lön från arbetet på OS-volontärernas hus.

- Flera har reagerat på denna fruktansvärda orättvisa och detta hemska polisövergrepp!




Min kristna samhällsblogg: "Tanken med OS har kränkts: Torterades med järnspett av ryska polisen":
http://minkristnasamhllsblogg.blogspot.fi/2014/02/torterades-med-jarnspett-av-ryska.html
"Mardiros Demirtjan klagar när han inte längre får någon lön. Då kallas han till sin arbetsplats. Där väntar civilklädda poliser. De anklagar honom för stöld och något senare våldtar de honom med ett järnspett. Det som hände Mardiros Demirtjan har satt skräck i arbetarna som bygger OS-anläggningarna i Sotji."





Linda Brånell har meddelat mig att hon startat en insamling och att hon varit i kontakt med "Uppdrag granskning" och att de har skrivit om detta på sin hemsida. Flera andra har också reagerat:

Svt.se Uppdrag granskning: Uppdatering:
http://www.svt.se/ug/svenskt-engagemang-for-os-arbetare
"Linda Brånell har också satt in pengar till familjen och dessutom samlat in från andra."


https://www.fundedbyme.com/en/campaign/3454/mardiros-demirtjan-police-assaulted-sochi-worker/#.U1pe6FcptHo


*********


Skäms alla politiker som åkte till Sotji! Det handlade om SLAVARBETE/MÄNSKOHANDEL och TORTYR av värsta sort! Ett OS byggt på sorg och tårar. Finns det några gränser? Finns det någon moral inom sporten eller politiken??? Hur mycket iddes ni tala om det här FASTÄN ni VISSTE!!!!! NI VISSTE! Dubbelmoral!

Det är horribelt att demokratiska stater inte förstår bättre än att stöda OS som hålls i diktaturer eller i förtryckar-regimer som tex. Ryssland. Politikerna borde veta bättre! Nu får ni också skämmas när Putin räcker lång näsa åt er genom sin intervention i Ukraina/Krim. Där stod ni för en tid sedan i Sotji och frotterade er med Putin! Skäms! Vad gjorde ni där? Man borde nog också vetat bättre för länge sedan än att idka handel med en så osäker regim som Putins! Skyll er själva om handeln uteblir. Jag har faktiskt tidigare frågat ett företag som handlar med Ryssland om de inte stött på problem.

Har vi inga pålitliga Rysslandsbedömare alls i detta land? Nej, detta är sanningen vi har inga Rysslandskännare bland det ledande toppskiktet! Hallååå! MISSTROENDEVOTUM. Dessutom utsattes långväga tadjikiska och uzbekiska gästarbetare för SLAVARBETE. Men bryr ni er????? Också dr Bob Fu har starkt ifrågasatt USA:s deltagande i OS i Kina för några år sedan. Han sa ungefär: nog kan ni åka om ni nu måste (han kan ju inte förbjuda) men då ska ni veta att så och så många kilometer från tävlingsarenan sitter en känd dissident fängslad och torterad.


Foto: OS-ringarna (Internet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar