Powered By Blogger

måndag 26 november 2012

ECI - Pray for the peace of Jerusalem - Det unika med Israel

European Coalition for Israel/Israelnyheter ("Det unika med Israel")


 Israel är under attack, men det är inte enbart missilerna från Gaza som hotar det judiska folket. Samtidigt som raketattackerna från Gaza pågår, förs ett allt intensivare diplomatiskt krig som försöker försvaga och avlegitimisera Israel.

Det här kriget kan inte vinnas genom militära åtgärder, utan endast genom bön, utbildning och opinionsbildning.

ECI har varit aktiv i  Bryssel i tio år. Under denna tid har antalet supportrar i Europaparlamentet  gradvis ökat. Under den pågående uppgörelsen med Hamas, har EU överraskande stått på Israels sida. Det är ingen tillfällighet att det här hände. Tillsammans har vi åstadkommit en förändring.

Vi har nyligen avslutat vår nionde årskonferens i Europaparlamentet i Bryssel, med delegater från alla håll i Europa, samt från Nya Zeeland, Japan, Singapore, Kongo, Kanada och USA. Fler unga vuxna deltog än någonsin förut. Arbetet växer och vi är nu som organisation i ett kritiskt vägskäl, och vi behöver er hjälp.

Inkommande veckor behöver vi er hjälp mer än någonsin tidigare då vi reser till FN i New York för att stå upp mot det palestinska försöket att unilateralt utropa en självständig stat den 29:e november. Oberoende av vad som händer i FN nästa torsdag, har det diplomatiska kriget nått en ny nivå av intensitet och vi behöver därför också öka våra insatser.

Vi ber dig därför vänligen att idag överväga en finansiell gåva för att hjälpa  oss vinna det diplomatiska kriget. Vårt arbete är inte förgäves – vi åstadkommer förändring. Nu kan du hjälpa oss att bli ännu mer effektiva. Vi ber dig vänligen göra en donation idag och vidarebefordra denna vädjan till andra som kan hjälpa.

Må Israels Herre välsigna dig då du välsignar Hans folk.



Bryssel/Helsingfors, 21 November 2012



Tomas Sandell, verksamhetsledare

ECI (European Coalition for Israel) 
http://www.ec4i.org/

"Give peace a chance" (video/book)
http://www.givepeaceachance.info/



- Israelnyheter/Daniel Brunell
http://israelnyheter.blogspot.fi/2012/11/det-unika-med-israel.html 






"Pray for the peace of Jerusalem! “May they be secure who love you!" Ps. 122:6 (ESV)

 
Stjärna från Jerusalem (Foto: Lindén)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar